ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΚΜΗΣ

Η θεραπεία ακμής ή αλλιώς bubble out, είναι ένα  100% φυτικό προϊόν που προέρχεται από τα έλαια του vanillosmopsis erythropappa, ενός είδους χαμομηλιού. Δρα κατά των ουλών, έχει αντιφλεγμονώδη δράση  και ανακουφίζει το δέρμα. Χάρη στις ιδιότητες του χρησιμοποιείται ως προϊόν που απευθύνεται σε ευαίσθητο δέρμα. Το bubble out είναι ένα μίγμα συστατικών ικανών να εξαφανίσουν τα συμπτώματα της ακμής γρήγορα. Βασικά συστατικά-σαλικυλικό οξύ. Εισχωρεί στις comedones (σπυράκια) ακυρώνει την επιθηλιακή δυσλειτουργία και έχει αντιβακτηριδιακή δράση.

Αζελαϊκό οξύ.
Έχει αντιβακτηριδιακή και αντιφλεγμονώδη δράση.

Μανδαλικό οξύ.
Επαναδραστηριοποιήσεις την επιδερμίδα. Είναι ιδιαίτερα επιτυχές στην αποκατάσταση και επαναφορά της γερασμένης και ταλαιπωρημένης επιδερμίδας. Περιέχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και καταπολεμά τη βακτηρίαση ακμή.

Γλυκορυτινικό οξύ.
Ουσία φυσικής δράσης με αποδειγμένες  ιδιότητες από  κλινικές μελέτες και δημοσιεύσεις. Πραγματοποιεί αντιφλεγμονώδη δράση η όποια βοήθα στη μείωση της ενόχλησης από τα υπόλοιπα οξέα. Αντισηπτική δράση. Βελτίωση της αντοχής. Αναστολή στην παράγωγη ουσιών που ευθύνονται για ακμή.  Επίσης αξιοσημείωτο είναι ότι όταν χρησιμοποιείται σε τοπικό επίπεδο, έχει ιδιότητες αντίστοιχες με αυτές τις τοπικής κορτιζόνης.