ΦΩΤΟΑΝΑΠΛΑΣΗ

Η φωτοανάπλαση είναι μια νέα επαναστατική θεραπεία που βελτιώνει θεαματικά την εμφάνιση του δέρματος και των υποδόριων ιστών με τη χρήση έντονου παλμικού φωτός. Φωτογήρανση (καταστροφή του δέρματος από τον ήλιο) Δυσχρωμικές αλλοιώσεις όπως καφέ κηλίδες, μέλασμα (χλόασμα) μετά από εγκυμοσύνη, λήψη αντισυλληπτικών κ.λ.π. Ευρυαγγείες Ερύθημα (μόνιμο κοκκινωπό χρώμα) προσώπου, λαιμού, μπούστου.

Τραχύ δέρμα με μεγάλους πόρους. Δέρμα προσώπου που είναι ήδη καθαρό και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, μπορεί να γίνει πιο σφριγηλό, πιο φωτεινό, πιο νεανικό! Η φωτοανάπλαση πλεονεκτεί σε πολλά σημεία έναντι άλλων θεραπειών ανάπλασης του δέρματος. Μερικά από τα μοναδικά της πλεονεκτήματα είναι τα παρακάτω: Είναι η μόνη αποτελεσματική θεραπεία για το ερύθημα (κοκκινίλα) προσώπου, λαιμού και στήθους. απαιτείται χρόνος αποθεραπείας – μετά τη θεραπεία μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στις συνήθεις δραστηριότητές σας.

Το δέρμα δεν ξεφλουδίζει. Δεν κοκκινίζει! Είναι εξαιρετικά ασφαλής θεραπεία, χωρίς παρενέργειες. Η θεραπεία είναι σύντομη και άριστα ανεκτή. Δεν απαιτείται τοπική αναισθησία και η διάρκεια της δεν ξεπερνάει τα 20 – 40 λεπτά. Η εφαρμογή της θεραπείας γίνεται μόνο από ειδικά εκπαιδευμένους ιατρούς. Μπορεί με ασφάλεια να εφαρμοστεί, εκτός από το πρόσωπο, στο λαιμό, το μπούστο, τους ώμους και τα χέρια. Εφαρμόζεται και στα πιο δύσκολα μεσογειακά δέρματα. Μπορεί να συνδυαστεί με ενέσιμα εμφυτεύματα για πιο ολοκληρωμένη ανανέωση του προσώπου.

Μπορεί επίσης να συνδυαστεί με τη θεραπεία Dermagym®, την θεραπεία «μικροαποφλοίωσης» προσώπου που εφαρμόζεται αποκλειστικά στην ΜΟΡΦΗ. Οι δύο θεραπείες μπορούν να γίνονται εναλλάξ κάθε 15 ημέρες ιδίως σε δέρματα με αυξημένες απαιτήσεις (π.χ. με σημάδια από ακμή). Η φωτοανάπλαση ολοκληρώνεται σε 5 περίπου συνεδρίες που πραγματοποιούνται ανά 15 μερες, με αποτελέσματα που διαρκούν.