ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

Τι είναι το COCCON COOLTECH?
Είναι ένα επαναστατικό σύστημα μη επεμβατικής λιπογλυπτικής με εντυπωσιακά αποτελέσματα σε maximum 3 συνεδρίες. Στοχεύει στην μείωση του τοπικού περιττού υποδόριου λίπους με τη βοήθεια του ελεγχόμενου ψύχους από τα "δύσκολα "σημεία του σώματος που δεν ανταποκρίνονται στις δίαιτες και γυμναστική,όπως είναι κοιλιά και "ψωμάκια".

Πως δρά COCCON COOLTECH?
Η μέθοδος Cooltech -Λιπογλυπτικη εκμεταλλεύεται τη διαφορετική ευαισθησία των λιποκυττάρων στο κρύο σε σχέση με άλλα κύτταρα του σώματος.Οι ομάδες των λιποκυττάρων της θεραπευόμενης περιοχής όταν εκτίθενται σε ελεγχόμενη χαμηλή θερμοκρασία μειώνονται,χωρίς να βλάπτονται οι γύρω ιστοί (δέρμα,αγγεία,νεύρα,μύες,κτλ).Τα νεκρά λιποκύτταρα αποβάλλονται μέσω φυσικής μεταβολικής διαδικασίας.Έτσι επιτυγχάνουμε τη φυσική απομάκρυνση μέρους των λιπαποθηκών από τα "επίμαχα" σημεία.

Πως γίνετε η εφαρμογή; Είναι επώδυνη;
Κατά τη θεραπεία εφαρμόζονται στην περιοχή 1 & 2 κεφαλές αναρρόφησης (ανάλογα την έκταση της περιοχής) οι οποίες ψύχουν το υποδόριο λίπος για μια ώρα.Δημιουργείται μόνο μια ήπια τοπική αίσθηση του κρύου που διαρκεί μερικά λεπτά.

 

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστώ; Ποια είναι η συχνότητα των θεραπειών;
Κάθε θεραπευομένη περιοχή χρειάζεται έως 3 συνεδρίες για το επιθυμητό αποτέλεσμα.Η συχνότητα των συνεδρίων είναι κάθε 45 περίπου ημέρες.

Πόσο άμεσα είναι τα αποτελέσματα;
Το αποτέλεσμα επέρχεται προοδευτικά και αρχίζει να γίνεται ορατό μετά τις πρώτες 15 με 30 ημέρες από την πρώτη συνεδρία.Οι μελέτες δείχνουν πως ενώ το εν το βάθει υποδόριο λίπος παραμένει ανέπαφο,το επιφανειακό λίπος μειώνεται προοδευτικά σε διάστημα 2 μηνών.

Υπάρχουν παρενέργειες; Απαιτείτε χρόνος ανάρρωσης;
Βάσει ερευνων,η Cooltech-λιπογλυπτίκη αποτελεί ασφαλή μη επεμβατική μέθοδο μείωσης τοπικού λίπους,χωρίς παρενέργειες.Ήπιας μορφής ερύθημα μπορεί να επιμένει για κάποιες μόνο ωρες. Σπανιότερα έχουν περιγραφεί μικρού βαθμού εκχυμώσεις και μειωμένη αισθητικότητα στην περιοχή της θεραπείας,που όμως είναι πλήρως αναστρέψιμες.Δεν απαιτείται χρόνος ανάρρωσης.Μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Ποιος είναι ο κατάλληλος υποψήφιος για τη θεραπεία;
Ιδανικοί υποψήφιοι για την θεραπεία με το Coccon Cooltech είναι όσοι ελέγχουν τη δίαιτά τους (μειωμένη πρόσληψη κορεσμένων λιπαρών-μεσογειακή διατροφή),δεν αποκλίνουν πολύ από το κανονικό τους βάρος κι έχουν τοπική εναπόθεση λίπους σε συγκεκριμένα σημεία που αντιστέκεται στις δίαιτες και την γυμναστική.Η θεραπεία δεν ενδείκνυται για παχύσαρκους ή άτομα με γενικευμένο συμπαγές λίπος.